Aart Duijst – Algemeen bestuurslid

 

Aad Duijst

Ik ben Aart Duijst. Sinds november 2019  benoemd als alg.bestuurslid van de Huurdersorganisatie Gooi en Omstreken

Vanwege de beperkingen van mijn vrouw Lily Blanken ben ik als gepensioneerde verhuisd naar een nieuwbouwappartement van woningcorporatie Gooi en Omstreken  naar Op de ree 80 nabij zorgcentrum "De  Haven  ïnBunschoten-Spakenburg.

Bij mijn benoeming heb ik vanwege mijn leeftijd aangegeven dit voor een periode van 3 jaar te voldoen. Eind van2022 is het zover. Ik ben inmiddels op zoek naar een opvolger. Deze persoon man of vrouw moet woonachtigzijn in een huurwoning van Gooi en Omstreken in Bunschoten-Spakenburg Eemdijk of Zevenhuizeen.

Het bestuur bestaat momenteel uit 8 personen waaronder 2 vrouwen. Een derde vrouw zou dus heel welkomzijn maar is beslist geen voorwaarde..

Bel mij gerust op voor verdere informatie. Tel.nr. 06-22509056  of e-mail a.duyst@kpnmail.nl