Welkom in het bestuur: Aart Duyst en José Karsten

Waren we in november bij de HGO blij dat we via oud-bestuurslid Wim v.d. Greft twee nieuwe leden (Aart Duyst en Wim Roos, beide uit Bunschoten) kregen voorgesteld, aan het eind van het jaar moest die vreugde toch flink getemperd worden. We kregen namelijk het trieste bericht dat Wim Roos door een hersenbloeding was getroffen en kort daarna is overleden.

Vanzelfsprekend hebben we zijn familie  tijdens de uitvaart onze condoleances overgebracht en hun veel sterkte gewenst.

Ondanks dit trieste begin zijn wij toch blij met Aart Duyst, die vanaf nu de HGO-zaken in Bunschoten zal vertegenwoordigen. Elders op deze site kunt u kort met Aart kennis maken.

Een ander nieuwtje is dat wij er (eindelijk) in zijn geslaagd iemand te vinden voor de vacature van notuliste, te weten mevr. José Karsten uit Laren. Zij zal de taken overnemen van Lieke Ruijzendaal, die tijdelijk de honneurs had waargenomen. Natuurlijk hebben we Lieke met een attentie hartelijk bedankt voor de werkzaamheden in de afgelopen periode.

Blijft nu alleen nog open de plaats van eerste secretaris, waarvoor kandidaten nog steeds van harte welkom zijn.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.