De HGO zoekt een enthousiast bestuurslid m/v

De Huurdersorganisatie Het Gooi en Omstreken zet zich al decennia in voor de belangen van de huurders van Stichting woningcorporaties Het Gooi en Omstreken.
Nu de volkshuisvesting in een steeds benarder positie komt, moet de betaalbare huisvesting ook binnen het Gooi en Omstreken veilig gesteld worden. Met de nieuwe woningwet wordt er steeds meer gevraagd van de huurdersorganisatie. De huurdersorganisatie is een pure vrijwilligersorganisatie. Er is regelmatig overleg met andere lokale huurdersorganisaties in de regio over allerlei actuele huisvestingszaken.

Wat bieden wij?

Er wordt gewerkt in een informele organisatie. Ongeveer een keer per maand vergaderen wij. Daarbuiten onderhouden wij de contacten en vergaderen wij met de corporatie, met de Raad van Toezicht, gemeente(n), de Woonbond en hebben we regionaal overleg. Wij willen jou graag meenemen in de wereld van de sociale woningbouw en samen proberen het verschil te maken voor onze huurders. Het volgen van cursussen op het gebied van volkshuisvesting behoort ook tot de mogelijkheden. Bestuurslid zijn kost op maandbasis ongeveer drie dagdelen werk. Een vrijwilligersvergoeding is onderdeel van de beloning.

Wij vragen specifiek of u

  • huurder bent van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken
  • belangstelling heeft op het gebied van sociale volkshuisvesting in het Gooi
  • gevoel heeft voor de (politieke en bestuurlijke) verhoudingen
  • kunt samenwerken en communiceren

Als u woonachtig bent in Gooise Meren is dat een pré.

Meer weten of kandidaat stellen? Bel of e-mail ons!

Voor telefonische informatie kunt u terecht bij onze penningmeester Johan Ruijzendaal op tel. 06-53100786 of neem contact met ons op via deze site.

Wilt u dit bericht delen?

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.