Nieuwbouw ruime sociale huurwoningen Anna’s Hoeve

Sociale huurwoningen Anna's Hoeve  Sociale huurwoningen Anna's Hoeve

Op donderdag 19 november 2015 werd de officiële bouwstart gegeven voor 38 ruime eengezinshuurwoningen op het nieuwe Hilversumse bouwplan Anna’s Hoeve.
Nicolien van Vroonhoven-Kok, wethouder wonen van de gemeente Hilversum en Jos Flemmink Smid, directeur-bestuurder van Het Gooi en Omstreken gaven gezamenlijk de officiële bouwstart door “HAPPEN ZAND” met een dragline te verplaatsen, een handeling zodat de bouw vanaf heden van start kan gaan.

Dit bouwplan van sociale huurwoningen is zeer welkom in Hilversum want de belangstelling voor dit soort huurwoningen is bijzonder groot, zo benadrukte Jos Flemminks Smid. Wethouder Nicolien van Vroonhoven-Kok liet blijken bijzonder verheugd te zijn dat in het nieuwe bouwplan Anna’ s Hoeve deze huurwoningen worden gebouwd in een prachtige nieuwe wijk met een grote diversiteit aan woningen, op een ideale locatie die zo dicht bij de natuur is gelegen.

Architectenbureau Geesink Weusten tekende voor dit mooie bouwplan terwijl bouwgroep Klaassen uit Arnhem verantwoordelijk is voor de bouw van bedoelde woningen.
Na de officiële bouwstart was er nog een geanimeerd samenzijn op de bouwplaats met vertegenwoordigers van architectenbureau Geesink Weusten, bouwgroep Klaassen, bestuurders en personeel van Het Gooi en Omstreken alsmede bestuurders van Huurdersorganisatie HGO Hilversum.

Wilt u dit bericht delen?

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.