HGO ontvangt eerste exemplaar Koersplan

Maarten van Gessel (links) en Henk Dijks

Op 11 februari jl. werd in Spant! in Bussum door de corporatie Het Gooi en Omstreken het nieuwe beleidsplan voor de komende vier jaren officieel gepresenteerd. Aan dit zogenaamde Koersplan, getiteld SamenWonen!, is in de voorgaande jaren gewerkt door het houden van bijeenkomsten met zowel alle stakeholders als met het personeel. Ook de HGO was hierbij betrokken.

Op de feestelijke middag presenteerde directeur Maarten van Gessel vol trots de resultaten in de vorm van het nieuwe plan, dat als leidraad voor de komende jaren bestaat uit een drietal hoofdelementen:
Samen werken aan een fijne woning voor iedereen
Samen werken aan woonplezier in de buurt
Samen werken aan een duurzame maatschappij
Het eerste exemplaar van dit Koersplan werd daarbij symbolisch door Van Gessel uitgereikt aan HGO-voorzitter Henk Dijks.

Dijks feliciteerde in zijn dankwoord Van Gessel met dit Koersplan, omdat er nu nog meer dan voorheen sprake zal zijn van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook merkte hij op dat door deze symbolische uitreiking het temeer duidelijk wordt dat huurders bij Gooi en Omstreken als de belangrijkste partners worden gezien. De inhoud van dit Koersplan zal regelmatig onderwerp van gesprek zijn in het onderling overleg.
De volledige inhoud van het Koersplan is op de site van Gooi en Omstreken te raadplegen.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.